Logo

Perlehøne med druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jo mere modne druerne til denne ret er, desto bedre bliver den, og de små kernefri Sultanas er de bedste. Server hønen med ris og en salat af fintsnittet kål, marineret med lidt citron eller appelsin samt spidskommen, muskat og peber.
 
1 perlehøne
4 skiver bacon
1 kg Sultanas druer
Salt, hvid peber
 
Rens og skyl perlehønen grundigt.
Kryd den indvendigt med rigeligt salt og hvid peber og fyld den op med druer.
Læg hønen i et ovnfast fad og drys druerne rundt om.
Kom lidt vand i bunden og læg baconskiverne over perlehønen.
Steg perlehønen ved 160ºC i ca. 1 ½ time.
Dryp den vnligt med væden og rør lidt forsigtigt i druerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her