Logo

Crèpes Romaine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager

en god fiskefond
purløg
hakket hårdkogt æg
kogt laks i små stykker
tynde pandekager med salt

Fiskefonden jævnes, så den bliver meget tyk, den tilsættes hakket purløg, æg og laks og afkøles.
Når den er kold lægges der en god skefuld på en pandekage, der rulles og lægges i et smurt fad. Lidt smeltet smør hældes over, lige før serveringen gennem varmes de i ovnen ved 200ºC i ca. 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her