Kan du godt lide spejlæg? Du har selvfølgelig ikke prøvet at
slå et æg ud på grillristen, vel (?).
Har du ikke lige en pande til grillen, så prøv denne lette
måde at lave eggs and bacon på.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.
#
8 tynde skiver bacon
1 løg
4 æg
evt. persille
*
1. Til denne ret kan du lave alu-forme, som vist på
illustrationen.
Andre muligheder er små tærteforme eller en stor alu-form.
2. Klip baconskiverne i småterninger med en saks og fordel
dem i formene.
Læg formene på grillen med en grill-spatel.
Lad dem stå, til baconet begynder at blive sprødt.
3. Pil løget og hak det fint.
Drys det over baconterningerne og lad det svitse med et par
minutter.
4. Slå æggene ud, et i hver form.
Lad dem stivne og drys evt. med hakket persille.
Husk salt og peber på bordet!
Godt til morgenmad på terrassen eller som en lille lun
forret. I så fald lægges to halve ansjosfileter over kors over ægget ved
serveringen.