Logo

Carpaccio marineret i Pernod og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Gravad okseinderlår)
 
600 g okseinderlår
50 g mørk farin
50 g salt
20 g knust enebær
4 spsk let knuste korianderfrø
2 spsk knuste sennepsfrø (eller grov sennep)
1 kvist rosmarin
Skal + saft af 1 citron
1 spsk hakket rød chili
5 spsk Balsamico vinaigre
½ dl Pernod
2 knuste stjerneanis
 
Bland alle ingredienser undtagen kød til marinade.
Læg det hele, afpudsede kød stykke i, så det er helt dækket, og lad marinere i min. 1 døgn.
Skalfrys evt. kødet inden udskæring, så det kan skæres i helt tynde skiver.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her