Logo

Kolde sild med stikkelsbær Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kolde sild med stikkelsbær Sørens

8 sildefileter

½ kg stikkelsbær, gerne godt modne

¼ l eddike

¼ l æblejuice

ca. 200 g puddersukker

3 spsk karsefrø

4 spsk reven peberrod

salt og peber

 

Eddike, æblejuice, salt, peber, sukker og karsefrø koges sammen.

Lige før lagen koger kommes stikkelsbærrene ved, og retten simrer videre indtil stikkelssbærrene er lige ved at koge ud.

Smag lige om lagen er for sur eller sød og tilsæt evt. m~re sukker eller eddike.

Skær sildefileterne i store bidder, læg dem i lagen og varm op til kogepunktet igen. Smag til med peberrod og køl af på køkkenbordet.

Server med masser af groft brød, radiser, tomater og evt. æggesalat.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her