300-500 g tigerrejer
1 løg
1 peberfrugt
10-20 stk champignon
1 bakke cherry tomater
Hvidløgsbrød:
2 stk ciabattabrød
olie
hvidløg
oregano
Grillede rejer:
Rejerne pilles inden de sættes på spiddene.
Rengør herefter grønsagerne og snit dem i lidt grove stykker.
Fordel grønsagerne jævnt mellem rejerne.
Lad spiddene starte på inddirekte varme i ca. 15 min.
Lad dem herefter få direkte stegning i ca. 10 min.
Hvidløgsbrød:
Skær brødene over og smør dem med lidt olie og gnid hvidløg udover brødet.
Drys lidt oregano over brødet og lad dem blive lækre sprøde på inddirekte varme.
Servering:
Server spiddene med et stykke hvidløgsbrød til eller en let dressing.
Tips: Du kan lade halerne sidde på rejerne, det ser lidt mere festligt ud. Hvis du ikke bruger Weber's grillspid men almindelige træspid, så husk at lade træspiddene ligge i vand en ½ time inden brug, så maden ikke hænger fast i træet.