Logo

Cappuccino-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl sødmælk
8 spsk malet espressokaffe
2 æggeblommer (pasteuriserede)
50 g sukker
 
Kog kaffen med mælk under stadig omrøring/piskning i fem minutter.
Pisk æg og sukker til det skummer.
Si kaffemælken igennem et klæde og pres forsigtigt den sidste væske med ud.
Hæld den siede cappuccino ned til æggemassen i en tynd stråle, mens der piskes kraftigt.
Fordel massen i kopper og frys isen.
Pynt eventuelt med cappuccino-drys eller chokolade­kaffebønner ved servering.
 
Den nemme:
Kog mælken op og tilsæt 8 tsk instant coffee.
Rør rundt, indtil den er opløst.
Følg ellers samme procedure. Uden klædesigtning!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her