Logo

Cappucinoparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 appelsinskal
2 spsk pulverkaffe
200 g sukker
4 spsk piskefløde
½ tsk stødt kanel
2 æggehvider
1 spsk kakaopulver
½ l. kogende vand

Appelsinskal, kaffepulver, 150 g sukker og ½ l kogende vand røres sammen.
Rør, indtil sukkeret er opløst og lad det stå i ca. 10 minutter.
Fjern appelsinskallen. Frys blandingen.
Når isen er færdig fordeles den i otte kaffekopper eller glas der sættes i fryseren.
Fløden piskes sammen med kanel og det stilles til side.
Æggehvider piskes indtil de er stive og resten af sukkeret tilsættes.
Bland forsigtigt fløden sammen med æggehvider.
Kom lidt af denne blanding over kaffeisen og frys den i ca. 30 min.
Lige inden servering drysses med kakaopulver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her