2 tykke - meget tykke - svinekoteletter
Fyld:
1,5 dl majs i hele kerner (fra dåse siger originalen)
1 dl brødkrumme
1 spsk hakket persille
Finthakket salvie - ca. 1 tsk
1 spsk fint hakket løg
1,5 dl æbler, skrællede og skåret i små tern
Majsolie til stegning
Glasering:
5 spsk honning
4-5 spsk mild sennep
½ tsk tørret rosmarin
Skær en dyb lomme i hver kotelet.
Bland ingredienserne til fyldet, væd det med en anelse vand eller mælk, smag til med salt og peber og læg det i koteletterne.
Brug et par kødnåle til at holde sammen på det.
Koteletterne brunes godt på begge sider på panden i olie, lægges i ovnfast fad og steger færdige i ovnen ved 180°C - ca. 4o minutter.
Pisk honning, sennep, rosmarin, salt og peber sammen og brug det til at
pensle kødet med flere gange under stegningen i ovnen.