Logo

Involtini siciliana på peperonata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 stykker mørt kalveinderlår banket meget tyndt ud
4 spsk rasp
1 spsk rosiner
olivenolie
12 stykker pecorino ost fra Sardinien (gerne med trøfler)
 
Rosinerne, pinjekernene og raspen blendes hurtigt sammen med salt og peber.
Kødstykkerne vendes i lidt olivennolie, og derefter på begge sider i
blandingen.
Et stykke ost lægges på hver skive kød.
Kødet rulles så stramt som muligt omkring osten.
2-3 kalveruller sættes på små stegespid.
De steges i olivenolie ca. 5 minutter på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her