Logo

Ising med bønnesalat og radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I stedet for ising kan du anvende skrubbe eller rødspætte - det er stadig godt, og husk lige 2 gange om ugen og her hjælper bønnerne, ikk'

600 g isingfileter
1 dåse røde kidneybønner
200 g grønne bønner
1 bundt radiser
saft af 2 appelsiner
1 romainesalat
3 spsk olivenolie

Tilbehør: Groft brød

 

Skyl og afdryp de røde kidneybønner.

Kog de grønne bønner i 2 min., og lad dem dryppe af i en sigte.  

Snit salaten.

Skær radiserne i skiver.

Rør appelsinsaft med 2 spsk olivenolie, og vend med salat, de to slags bønner og radiser. 

Varm resten af olien på en slip let-pande, og steg isingfileterne ca. 2 min. på begge sider. Krydr fisken med salt og peber.

Servér med bønnesalat og groft brød.

 

Tips: I stedet for ising kan du anvende skrubbe eller rødspætte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her