Logo

Brasiliansk mørbradgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskrift stå på brasiliansk inspireret gryderet. Retten er let at lave som nem aftensmad for hele familien.


4 Personer

700 g afpudset oksemørbrad
1 ½ spsk olivenolie
1 hakket løg
2 knuste fed hvidløg
1 rød peberfrugt i tern
250 g champignon
3 dl oksebouillon
4 hakkede flåede tomater
2 spsk hvidvinseddike
1 tsk salt
peber fra kværn
Evt. Maizena

*


Kødet skæres i strimler. Imens opvarmes olien på panden. Kødet brunes på panden.
Løget hakkes og peberfrugten skæres i grove tern.
Champignonerne renses og kvartes.
Løg, peberfrugt, hvidløg og champignoner svitses i 2-3 minutter.
Bouillon, tomater og hvidvinseddike tilsættes. Lad retten simre til kødet er mørt.
Hvis man synes, kan man jævne den med lidt Maizenamel udrørt i koldt vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her