Logo

Brasiliansk kyllingeret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en spændende sydamerikansk inspireret ret med kylling og grøntsager. Retten er let at lave og er perfekt som nem aftensmad for hele familien.


2 kg kogt kylling (vægt er med ben)
1 kg gulerødder
1 bk. champignoner
3 peberfrugter (gerne i hver farve)
2 løg
5 fed hvidløg
2 breve Knorr paprika sauce
½ l fløde (kan erstattes med mælk)
3 dl mælk
salt og peber

*
 
Kylling koges og strimles. grønsager ordnes og skæres ud i strimler, på nær løg som skæres i "tern".
Løg og hvidløg svitses, gulerødder tilsættes og "steges" i ca. 3 minutter.
Peberfrugter og champignoner kommes i og steger med i 5 minutters tid.
Kylling og paprika pulveret kommes i med ca. 2 dl vand.
Mælk og fløde tilsættes og salt og peber efter smag.
Simrer i ca. 10 minutter og klar til servering
Spises med ris og evt. flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her