1 lammeryg med ben, ca. 500
olie til stegning
salt og peber
½ bundt frisk timian
200 g rabarber, mindre stykker.
200 g plukket spinat (evt. frossen)
20 g smør
3 dl kraftig lammebouillon
Maizena
Evt. kulør
2 bagekartofler
½ potte persille
Lammeryggen befries for sener og fedt.
Brunes på panden og krydres.
Steges videre i ovn ved 180ºC i ca. 15-20 min.
Rabarberstykkerne gives et hurtig opkog.
Tages op og afkøles.
Kartoflerne rives og væden presses fra.
Blandes med den finthakkede persille.
Stegen tages ud og trækker ca. 6-8 min.
Kartoflerne steges på pande som små pandekager.
Krydres.
Panden koges af med bouillon.
Jævnes og tilsættes finthakket timian og evt. kulør.
Smag til.
Mens saucen koger sauteres rabarber og spinat af i lidt smør.
Krydr med en anelse salt.