Logo

Grillstegt helleflynder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt helleflynder

 

Her er et sikkert bud på gode fisk til grillen. Er du ikke vild med pølser og marinerede nakkekoteletter, kan du vende blikket mod havet og finde inspiration til dit næste sommermåltid her.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time

 

#

4 skiver helleflynder eller pighvar, ca. 2 cm tykke

salt og peber fra kværn

olie til pensling

1 bdt dild og/eller persille

1 citron

*

1. Lad skindet sidde på fiske-»koteletterne«.

Drys dem med peber og pensl med olie, der er rørt med halvdelen af det hakkede kryddergrønt.

 

2. Lad fiskestykkerne grille 7-8 min. på hver side.

Det er klogt at pensle risten, inden du lægger dem på, så hænger de ikke slet så meget i.

 

3. Når de er gennemstegte, drysses de med salt og resten af krydderurterne.

Server citronbåde til.

 

4. Grillstegte grønsager, fx auberginer, tomater eller peberfrugter er dejligt til, men du kan også spise en bagt kartoffel. Husk at den skal lægges på grillen ca. 45 min. før fisken lægges på ellers bliver den ikke gennembagt!



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her