Her er et sikkert bud på gode fisk til grillen. Er du ikke
vild med pølser og marinerede nakkekoteletter, kan du vende blikket mod havet
og finde inspiration til dit næste sommermåltid her.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time
#
4 skiver helleflynder eller pighvar, ca. 2 cm tykke
salt og peber fra kværn
olie til pensling
1 bdt dild og/eller persille
1 citron
*
1. Lad skindet sidde på fiske-»koteletterne«.
Drys dem med peber og pensl med olie, der er rørt med
halvdelen af det hakkede kryddergrønt.
2. Lad fiskestykkerne grille 7-8 min. på hver side.
Det er klogt at pensle risten, inden du lægger dem på, så
hænger de ikke slet så meget i.
3. Når de er gennemstegte, drysses de med salt og resten af
krydderurterne.
Server citronbåde til.
4. Grillstegte grønsager, fx auberginer, tomater eller
peberfrugter er dejligt til, men du kan også spise en bagt kartoffel. Husk at
den skal lægges på grillen ca. 45 min. før fisken lægges på ellers bliver den
ikke gennembagt!