4 stykker filet af hellefisk a 75 g
12 jomfruhummerhaler
2 dl fiskefond
50 g smør
1 bdt persille
1 fed hvidløg
100 g friske spinatblade
1 dl olivenolie
Skindet på fisken skrabes og ridses, og fileterne rulles sammen med skindsiden udad og holdes sammen med tandstikker.
Jomfruhummerhalerne pilles ud af skallen og holdes ligeledes sammen med tandstikker.
Fiskefonden koges ind til ca 1 dl og monteres med det kolde smør, der piskes i den varme sauce i små klumper.
Finthakket persille tilsættes og saucen smages til.
Spinaten skylles grundigt og afdryppes.
Fisk og hummerhaler vendes i olie tilsat presset hvidløg og ristes på en varm trækulsgrill.
Spinaten vendes hurtigt på en pande i 2 spsk varm olivenolie og anbringes på varme tallerkner.
Persillesaucen hældes over, og den sprøde hellefisk lægges herpå med hummerhalerne udenom.