Logo

Frikadelleburger med rødbede-slaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadelleburger med rødbede-slaw


Lækre frikadeller fra grillen og serveret i sprød durumbolle - herregodt 

Arbejdstid: 30 min. Trækketid 30 min.

Til 2 personer (det dobbelte hvis I er 4, det halve hvis du er alene)

 

# Ingredienser

300 g hakket kalv og flæsk

1 tsk salt

½ tsk kværnet peber

½ revet løg

1 æg

½ dl sødmælk

½ dl hvedemel

½ tsk røget paprika til stegning

 

Tilbehør:

2 durum-burgerboller

1 håndfuld rucola

 

Rødbede-slaw:

100 g revet rødbede

50 g revet gulerod

½-1 spsk revet peberrod

1 dl skyr

½ tsk salt

friskkværnet peber

*

Rør hakket kalv og flæsk sejt med salt.

Kom kværnet peber, revet løg og æg i og rør rundt.

Tilsæt mælk og hvedemel og rør farsen fast.

Lad farsen trække i køleskab i ca. 30 minutter.

 

Lav rødbede-slaw ved at blande alle ingredienser sammen.

 

Varm en gasgrill op (lav til medium varme).

Form farsen til frikadeller og steg dem på alle sider til frikadellerne er gennemstegte.

Drys med røget paprika. Fortsæt til alt fars er brugt.

Halvér durum-burgerboller og grill dem på begge sider.

Anret frikadelleburger med rucola, rødbede-slaw, 2 flækkede grillede frikadeller og sæt toppen af burgerbollen på.

 

Energi pr. person: 2567 Kj/611 kcal. Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 12 g. Kulhydrat: 15 g. Fedt: 4 g.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her