Logo

Røget sildemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et fint hakket rødløg
7-8 røget sildefileter
1 dl fløde
hakket purløg efter smag
salt
peber

Tag kødet fra sildefileterne ( fjern skind ) og kom det i en blender. Start blenderen, fløden hældes i en tynd stråle der i, det er meget muligt at alt fløden ikke bliver brugt, det er efter ønsket om konsistens af moussen.
Resten af ingredienser vendes i.
Denne sildemousse er nem og meget lækrere.
Bag fx. en lille kvadratisk butterdej op og flæg den halvt igennem og sprøjt moussen ind i.
På denne måde vil den tage sig flot ud på en buffet eller som en forret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her