Logo

Tomatsuppe med bacon og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2-3 modne tomater
ca. 6 dl tomatjuice
1 løg
2 fed hvidløg
olivenolie
oregano
salt og peber
4-6 skiver bacon
100 g smuldret fetaost
evt. hakket persille
brød

Opvarm lidt olie i en gryde og sauter løg, hvidløg og grofthakkede tomater. Efter nogle minutter tilsættes tomatjuicen. Lad suppen småsimre i ca. 15 minutter og smag den til med salt, peber og oregano. Steg baconen sprød og gylden i lidt olie på en pande og bræk den i mindre stykker. Server suppen rygende varm med en top af baconstykker og smuldret feta samt evt. hakket persille. Giv et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her