Logo

Gylden sommersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg, grofthakkede
2 stilke bladselleri i tern
3 gulerødder i tern
20 g smør
1 spsk karry
1 ¼ liter grønsagsbouillon
3 spsk hvedemel
salt og peber
1 ½ dl syrnet fløde 9%

TILBEHØR:
æbler i tynde både
hasselnøddeflager

Svits grønsagerne i smør sammen med karry, tilsæt bouillonen og lad suppen koge 10 minutter. Pisk en jævning af hvedemel og syrnet fløde, rør den i og lad suppen koge 5-6 minutter. Smag til med salt, peber og karry, og servér suppen med tynde æblebåde og nøddeflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her