500 g oksesmåkød
1 dåse/pose cocktailpølser
1 glas perleløg
1 pk bacon
Kulør
salt og peber
Margarine til stegning
Hvedemel til jævning
Oksekødet brunes i en gryde.
Cocktailpølserne brunes på en pande (er de fra dåse dryppes de af først), og lægges til side.
Panden koges af og skyen hældes over oksekødet.
Vandet fra perleløgene hældes fra og smides ud, løgene brunes på en pande, løgene ligges til side, panden koges af og det hældes over oksekødet.
Gryden med oksekød og "afkog" bringes i kog.
Bacon steges på pande, ligges til side panden koges og hældes over oksekødet.
Når oksekødet er mørt, kommes cocktailpølser og løg i, koges op og jævnes med meljævning.
Kom lidt kulør i.
Ved servering lægges bacon stykker oven på gryderetten.
Serveres med løse ris og/eller pomme frites.