Logo

Torskerogn med agurksalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

4 små torskebukser
2 stk laurbærblade
5 sorte peberkorn
1 agurk
3 spsk sukker
3 spsk eddike
1 tsk laurbær
olivenolie til stegning
salt og peber

Kog lidt vand tilsat laurbærblade og peberkorn. Kom torskebukserne ved og lad det simre 10 minutter. Tag bukserne op og steg dem gyldne på en pande tilsat lidt olivenolie. Halver agurken og med en lille ske fjernes kernerne. Snit agurken og salt med løs hånd. Læg agurkskiverne på en sigte med et let pres i 20 minutter. Kog sukker og eddike med laurbær og lad det afkøle. Vend med agurkeskiverne og server til de gode torskebukser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her