Logo

Græskarmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

80 g græskar
1 æg
½ dl piskefløde
 

* Tilberedning

Kog græskarret i vand med salt til den er mør.
Si vandet fra og pres sidste vand fra.
Blend det i en blender med æg og fløde og tilsæt salt og peber.
Hæld massen op i en passende form og bag den i vandbad i ovnen i ca. 15 minutter.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her