Logo

Hotch-potch suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg lammebryst
1 ½ l. bouillon
2 spsk smør eller margarine
½ spsk hvedemel
½ selleri
1 pastinak
1 stor gulerod
2 løg
salt, peber
1 porre
½ dl hakket persille
 
Hug brystet igennem et par steder og kog det næsten mørt i bouillonen.
Tag brystet op og tag kødet fra benene.
Skær kødet i ensartede bidder og brun dem i fedtstof i gryden.
Drys lidt hvedemel over.
Rens selleri, pastinak og løg, og skær dem i terninger.
Tag kødet op af gryden og svits grønsagsterningerne heri.
Kom kødet i gryden igen og hæld bouillonen over.
Krydr og lad suppen koge færdig ca. 15 min.
Drys med fintsnittet porre og persille.
Servér i varme suppetallerkener eller kopper.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her