Logo

Rokkevinge med syrlig peberrodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rokkevinge á 500 g
1 stjerneanis
½ porre i ringe
½ dl hvidvinseddike
vand til det dækker fisken
groft salt
1 lille gulerod i skiver
10 hele peberkorn
15 friskreven peberrod
15 smør
15 g hvedemel
1 dl piskefløde
400 g alm. kartofler
 
Rokkevingen deles i 2 stykker og lægges i gryden sammen med stjerneanis, porre, eddike, gulerod, peberkorn, salt og der hældes vand på til det dækker.
Vingerne koges under låg ved svag varme i ca. 20 minutter eller til kødet
kan løftes fra benene.
Fisken tages op og lægges på en klæde og skindet trækkes forsigtigt af.
Smør og hvedemel bages sammen og fiskevæden sigtes i under omrøring til saucen har fået en jævn konsistens.
Smages til med peberrod, salt og peber.
Server fisken med saucen og de kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her