1.2 kg flåede rokkevinger
salt, peber
hvidvin
1 gulerod i skiver
2 laurbærblade
1 løg i ringe.
Sauce:
300 g champignon
50 g smør
1 spsk fiskesennep
salt, peber
1 bdt hakket persille
kapersbær
Tilbehør: kogte kartofler med persille og fiskesennep
Pynt: kapers
Hug eller skær vingerne i passende stykker og læg dem i et ovnfast fad.
Drys med salt og peber og læg gulerod, løg og laurbærblade ved.
Hæld ca. 1 dl hvidvin og 1 dl vand over fisken.
Dæk fadet med alufolie og lad fisken dampe i ovnen ved 200ºC i ca. 20 min. Prøv om den er mør.
Imens skæres champignonerne i skiver og de svitses i smørret.
Tilsæt sennep.
Når fisken er færdig, tages stykkerne op med en hulske og lægges på et
fad og holdes varme.
Gulerødder og løg kommes op i gryden med champignonerne.
Kog fonden ned, og når den er kraftig, hældes lidt i champignonblandingen.
Smag til.
Hæld saucen over fisken og drys med persille og nogle kapers.
Servèr kogte, persilledryssede kartofler og fiskesennep til.