Logo

Rokke med courgetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 x 225 g rokkevinger
3 spsk citronsaft
Salt og peber
1 spsk olie
1 hakket løg
4 små squash i strimler
100 g frosne ærter
50 g hakket ansjoser
1 spsk kapers
 
Foer et ovnfast fad med alufolie, der er penslet med olie.
Læg fisken herpå og dryp med citronsaft og peber efter smag.
Dæk med alufolie og kog fisken i ovnen ved 200ºC ca. 20 minutter.
Læg dem på et serveringsfad og hold dem varme. Gem fiskelagen.
Varm olien og tilsæt løget.
Tilsæt courgetter/squash og ærter og svits dem med i 5 minutter.
Bland ansjoser, kapers, salt og peber i samt fiskelagen og varm det
forsigtigt igennem.
Øs det over fisken og pynt med citronbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her