Rognfrikadeller med stuvet spinat
2 kogte kartofler
1 stor eller 2 små ds torskerogn
1 spsk revet løg
2 æg
3-4 spsk hvedemel
peber
smør eller margarine
Tilbehør: kogte kartofler, stuvet spinat
*
Mos kartofler og torskerogn og rør det sammen med revet løg.
Tilsæt de sammenpiskede æg og hvedemel og smag til med peber.
Lad farsen stå 10 minutter og form den derefter til små frikadeller med en dessertske.
Steg dem efterhånden i rigeligt smør eller margarine.
Server frikadellerne med kogte kartofler og stuvet spinat.
Stuvet spinat
450 g frosset, hakket spinat
1,5 dl minimælk
2 spsk hvedemel
30 g smør
sukker
muskat
*
Kom mælk i en gryde, pisk melet i.
Varm blandingen op under piskning.
Kom smørret i.
Kom den frosne spinat i.
Kog spinaten med i saucen ved svag varme, så den tør op.
Smag til med salt, peber, sukker og revet muskat.