Logo

Ravioli af pighvar med røget kammusling, porre og estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 (4 personer)

# Ingredienser 
4 stk pighvar a 60 g
4 store kammuslinger
4 stk fillodej
Smør
Citronsaft
2 porrer
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
Olie
Salt, peber
 
Sauce:
1 dl hvidvin
1 ½ dl pighvarfond
2 dl piskefløde
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
3 kviste estragon

* Tilberedning 
Ravioli:
Salt 2 kammuslinger i 2-3 timer og ryg dem.
Skær en lille lomme i pighvarstykkerne og læg ½ kammusling ind i hver.
Pocher pighvarren i saltvand med hakket skalotteløg og hvidløg inden servering.
 
Kammusling croustillant:
Hak 2 kammuslinger groft og krydr med salt, peber og citronsaft.
Pensl fillodejen med klaret smør og rul kammuslingefyldet ind.
Steg rullerne sprøde i olie lige inden servering.
 
Porre: Snit porrerne og sauter i smør.
 
Sauce:
Kog hvidvin ind med hakket skalotteløg og hvidløg.
Tilsæt pighvarfond og reducer, hæld fløde og estragon på og kog ind til cremet konsistens. Si saucen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her