Færdig på et øjeblik. fordi raviolien kommer frisk fra køledisken og anrettes med en hurtig lavet flødesauce
#
Ingredienser
1 hvidløgsfed
1 løg
4 stilke basilikum
1 spsk olie
1 dl grønsagsbouillon
2 dl piskefløde
400 g ravioli (friske, fra køledisken)
150 g cremefraiche 18%
salt og peber
*
Tilberedning
Hvidløgsfed og løg skæres i terninger.
Bladene nippes af 4 stilke basilikum og lægges til side.
Olie varmes op, og hvidløg og løg steges glasagtige.
Fyld op med grønsagsbouillon og piskefløde.
Basilikumstilkene tilsættes, og det hele koges ved mellemvarme i 8-10 minutter.
Ravioli koges i rigeligt, letsaltet vand efter anvisningen på emballagen.
Basilikumstilkene fjernes fra saucen og cremefraiche tilsættes.
Det hele koges op et øjeblik.
⅔ af basilikumbladene hakkes groft.
Vandet hældes fra raviolien, som blandes i saucen sammen med de hakkede basilikumblade.
Smag til med salt og peber.
Drys resten af basilikumbladene over ved serveringen.
--