Logo

Strandkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g strandkålstilke
1 løg
1 fed hvidløg
1 ds gaffelbidder/ansjoser
1 spk tomatpure
¼ dl olivenolie
citronsaft, salt og peber
 
Strandkålen renses og skæres fri for blade.
Hvis stænglerne er lidt seje yderst, skrælles de nænsomt.
Skæres i 1 cm lange stykker.
Koges i usaltet vand i 20-25 minutter.
Løg hakkes fint.
Tomatpureen røres med olie og væsken fra gaffelbidderne/ansjoserne. Blandes med løg, knust hvidløg og den fintsnittede fisk.
Når strandkålen er kogt mør, vendes det hele sammen.
Smages til med citron, salt og peber.
Salaten stilles til afkøling i køleskab inden serve­ring.
Serveres med et godt stykke brød - spelt fx - og rosevin eller godtøl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her