Logo

Pastasauce med persillerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
2 hakkede løg
2 fed knust hvidløg
400 g groftrevne persillerødder
2 grønne peberfrugter i strimler
250 g champignon i halve
2 dåser flåede tomater (800 g)
1 tsk oregano
1 tsk basilikum

Varm olien i en stor gryde og svits løg og hvidløg i 2-3 min. til løgene er klare.
Tilsæt persillerod, peberfrugt og champignon og svits det hele i 3-4 min.
Tilsæt de flåede tomater, oregano og basilikum.
Lad retten koge 10-15 min. til grønsagerne er møre.
Smag til med salt og peber.

Tips: Hvis der ønskes kød i retten, kan man svitse 500 g hakket oksekød sammen med løg og hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her