250 g sauté skiver af svinefilet ½ cm tykke
1 spsk olie
1 knsp cayennepeber
1 knsp safran
Pasta-ærtesalat:
100 g pasta fx rør
2 spsk ricotta eller kvark
1 spsk frisk salvie eller 1 tsk tørret
1 fed hvidløg
25 g parmesan
½ spsk olie
½ salatløg
100 g ærter friske eller frosne optøede
100 g cherrytomater
Tilbehør:
2 skiver grovbrød 70 g
Kog pastaen.
Rør ricotta med finthakket salvie, finthakket hvidløg, revet parmesan og olie.
Skær salatløg i tynde skiver eller hak det fint.
Vend dem i ricottablandingen sammen med pasta, ærter og cherrytomater skåret i halve.
Smag til med salt og peber. Servér salaten lun.
Dup sauté skiverne tørre med køkkenrulle.
Lad olien blive godt varm på en pande.
Drys lidt cayennepeber og safran på skiverne.
Læg sauté skiverne på panden og vend dem straks.
Tag skiverne af panden og krydr med salt.