Logo

Sauté skiver med ost og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauté skiver med ost og skinke

400 g sauté skiver af svinefilet

180 g Mild ost 6% (10+) i skiver

85 g spegeskinke i halve skiver

12 friske salvieblade

12 tandstikkere

400 g tørret hvid pasta, fx tagliatelle

30 dl vand

1,5 spsk groft salt

25 g smør

200 g rødløg i både

400 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver

0,5 tsk groft salt

friskkværnet peber

 

Bank sauté skiverne let med håndfladen.

Læg på hvert kødstykke en skive ost, en skive spegeskinke og øverst et salvieblad.

Fastgør salvien til spegeskinken med tandstikkerne.

Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Pastaen skal være mør, men ikke blød (al dente).

Tag 2 dl pastavand fra - og hæld derefter pastaen til afdrypning i et dørslag.

Lad imens ⅓ af smørret blive gyldent i en pande.

Steg halvdelen af sauté skiverne, med salviebladet opad, ved kraftig varme i ca. 1½ min. - de skal ikke vendes.

Tag kødet op og lad det hvile tildækket. Tør panden af.

Gentag med ⅓ smør og de sidste 6 sauté skiver.

Smelt resten af smørret i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og broccoli i ca. 5 min. Tilsæt de 2 dl pastavand, salt og peber.

Damp grønsagerne ved kraftig varme i ca. 2 min. - rør af og til. Smag til.

 

Ved serveringen: Anret sauté skiver med ost og skinke i et varmt fad sammen med grønsagerne. Server pastaen i en stor, varm skål.

Fryseegnet: Nej,

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her