Logo

Pigeon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pigeon

 

Pigeon eller juleæbler er, når de plukkes, kun røde på solsiden. Æblerne spredes ud på store net og vendes pr. håndkraft, så solen kan farve dem smukt røde overalt.

Pigeon har fast, skørt og saftigt frugtkød med en syrlig-sød smag og karakteristisk aroma. Pigeoner er dejlige spiseæbler, men også velegnet til salat, lynstegning og desserter. De dekorative frugter er også fremragende til dekorationsbrug, da det høje tørstof gør at de ikke så nemt rådner

 

Tips til tilberedning:

• Den syrligsøde og nøddeagtige smag, gør sig godt i salater.

• Halve udhulede pigeonæbler stegt med lidt balsamico er perfekt tilbehør til anden.

• Pigeon med varm gedeost.

• Udhulet og fyldt med marcipan og en tur i ovnen

 

I sæson

November til December

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her