Logo

Broccolipålæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette pålæg med broccoli er lækkert til madpakken på rugbrød i en simpel sandwich eller som fyld i pandekager. Simpelt med lækkert.


200 g broccoli
1 dl mandelmayonnaise
½ tsk rosmarin
2 spsk tomatpuré
¾ dl hk. sorte oliven.
salt
peber

*

Broccolien lægges i kogende vand 3 min., hældes i en sigte og overbruses med koldt vand.
Broccolien afdryppes godt.
Den skæres i ganske små buketter, og stilkene skæres i tynde skiver.
Mayonnaisen smages til med rosmarin, tomatpuré samt salt og peber.
Broccoli og oliven vendes i mayonnaisen, og det hele blandes godt sammen.
Velegnet til pålæg på rugbrød, sandwich og som fyld i pandekager

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her