Logo

Broccoliragout med 21 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en lækker ragout med broccoli, som kan bruges som nem aftensmad. og et stort plus ved opskriften: der er udregnet ingredienser til både fire og en person.


4 personer:
1 kg broccoli
1 løg (150 g)
2 ½ dl letmælk
1 fed hvidløg 10 g smør/plantemargarine
salt og peber
 
1 person:
250 g broccoli
¼ løg (40 g)
¾ dl letmælk
¼ fed hvidløg
2 ½ g smør/plantemargarine
salt og peber

*
 
Del broccolien i små buketter og snit stokken fint.
Blancher broccolibuketterne i letsaltet, kogende vand og hæld dem på et dørslag.
Sauter finthakket løg og hvidløg i smør/plantemargarine og tilsæt de snittede broccolistokke.
Vend rundt og tilsæt mælk.
Lad saucen koge til broc­colien er helt mør - ca. 10 min.
Blend saucen og smag til med salt og peber.
Sæt saucen over at koge og vend de blancherede broccolibuketter i.
Lad det simre til buketterne er møre.
Server med friskkogt pasta, ris eller kartoffelmos.
 
Tips: Broccoli skal altid tilberedes uden låg - ellers ødelægges den flotte, grønne farve.
 
Energi pr. portion: 829 kJ/199 kcal  Protein: 33% Fedt: 21,3% Kulhydrat: 45,7%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her