Logo

Brune kartoffler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg små kartofler
85 g sukker
75-100 g smør

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og pil dem. Kom dem i en sigte og skyl dem under kold vand.

Smelt sukkeret lysebrunt på en pande og kom straks efter smørret ved.

Kom kartoflerne på panden og ryst panden så alle kartoflerne bliver brunede og gennemvarme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her