Hvad er hemmeligheden
bag at lave gode scones? Tilsæt limonade og kog dem i airfryeren - du vil takke
os senere!
15 min forberedelse. 45
min kogetid. 16 portioner
# Ingredienser
525 g (3½ kopper) selvhævende mel
70 g (1/3 kop)
flormelis
3 dl piskefløde
185 ml (¾ kop)
limonade
1 tsk vaniljeekstrakt
mælk til pensling
Til servering:
hindbærsyltetøj
flødeskum
* Tilberedning
Bland mel og sukker i
en stor skål. Lav en fordybning.
Tilsæt fløde, limonade
og vanilje.
Rør forsigtigt, indtil
dejen lige akkurat samler sig.
Vend dejen ud på en
meldrysset bord, overflade.
Ælt forsigtigt i 30
sekunder eller indtil den er lige glat.
Tryk dejen ud i en 2,5
cm tyk plade.
Dyp en 5,5 cm rund
udskærer i mel. Skær scones ud.
Pres forsigtigt
resterende dejstykker sammen og
gentag for at lave 16
scones.
Læg et stykke
bagepapir i airfryerkurven, og sørg for,
at papiret er 1 cm
mindre end kurven, så luften kan cirkulere.
Læg 5 eller 6 scones
på papir i kurven, uden at de rører hinanden.
Pensl toppe let med
mælk.
Kog ved 160 °C i 15
min eller indtil de er gyldne og lyder hule,
når de bankes ovenpå.
Overfør forsigtigt til en rist.
Gentag 2 gange mere
med de resterende scones og mælk.
Serveres lune med
marmelade og flødeskum.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------