Logo

Grønne bønner med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g friske grønne bønner,
2 spsk ekstra jomfruolivenolie,
8 fed hvidløg, finthakkede,
1 spsk rasp,
1 spsk finthakket persille,
salt, friskkværnet peber.

Vask og nip bønnerne, fjern evt. strenge.
Bring en stor gryde vand i kog, tilsæt bønnerne og kog dem 8-10 minutter.
Hæld bønnerne op i en dørslag og skyl dem straks i koldt vand.
Lad dem blive tørre.
Varm olien i en dyb pande og tilsæt de resterende ingredienser.
Svits hurtigt. Tilsæt bønnerne og svits det hele i ca. 3 minutter.
Serveres lune.

Retten kan også tilberedes med frosne bønner.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her