Logo

Havtorn, syltet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havtorn, syltet


Havtorn vokser vildt mange steder i den danske natur, og selvom de smukke, orange bær er lidt besværlige at plukke, er det hele arbejdet værd, for syltetøj lavet på bærret er ikke alene meget lækkert - det er også super sundt, fx til gode, danske oste. Samlet tid: 1 uge

 Til et glas:


# Ingredienser

100 g havtorn

50 g sukker

½ tsk nelliker

½ tsk anis

½ tsk kardemomme

 

* Tilberedning

De nyplukkede havtorn rengøres og kommes i sylteglas

Sukker drysses på

Krydderierne kommes i en krydrepose og lægges også i.

Hele blandingen skal stå og hygge sig i en uges tid, til sukkeret er opløst

Syltetøjet kan holde sig op til et halvt år, hvis syltetøjsglasset er helt rent og det opbevares mørkt og køligt.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 9.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her