Logo

Ghee

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke usaltet smør

Smelt smørret ganske langsomt.
Skru derefter op for varmen, så det skummer op, rør en gang med en grydeske, det må endelig ikke brune på noget tidspunkt i processen.
Skru straks igen ned, og lad det simre i ca 45 min.
Si nu smørret gennem et klæde.

Det der drypper igennem, er Ghee, som har en dejlig nødeagtig smag.
Opbevares i køleskab.
Bruges til stegning af indiske retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her