Logo

Sveskebrød Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-6 dl lunken vand
10-15 usvovlede, udblødte svesker
30 g gær
1 spsk sirup
½ spsk groft salt
2 spsk olivenolie
100 g brune hørfrø
50 g sesamfrø
150 g hirseflager
100 g majsgryn
100 g rismel
25 g kikærtemel/linsemel
25 g kartoffelmel
50 g Maizena
Evt. knust koriander, fennikel, anis

Sveskerne sættes i blød i halvdelen af vandet natten over, de udstenede svesker blendes.

Gæren udrøres i resten af vandet.

De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen røres godt sammen.

Bageform smøres med plantemargarine, dejen hældes i og hæver ca. 40-60 minutter under klæde.
Bages ved 190-200ºC i ca. 50-60 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her