Nyd den opkvikkende
kaffedessert som en sød afslutning. Let opskrift der laves på kun 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Indfrysnings-tid: ca. 1 time. 4 personer.
#
100 g mørk chokolade
(stykker)
1 dl piskefløde
1 spsk pulverkaffe
(nescafe)
2 pasteuriserede
æggeblommer
2 pasteuriserede
æggehvider
24 makroner
1 dl stærk kaffe
Pynt: citronmelisse
*
Kom chokolade,
piskefløde, kaffepulver og æggeblommer i en gryde.
Varm forsigtigt op
og pisk konstant, til massen er ensartet den må IKKE koge!
Hæld cremen i en
skål og lad den køle lidt af.
Pisk hviderne stive
og vend dem i cremen.
Læg 6 makroner i
fire portionsskåle og stænk med kaffe.
Fordel cremen i
skålene og stil dem i fryseren i ca. 1 time - cremen skal være iskold og blød
(ikke stivnet som is).
Pynt med
citronmelisse.
Se flere dejlige desserter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin