En enkel forret som er meget let at lave og som indeholder
sunde grønsager.
(6 pers.)
# Ingredienser:
1 stort fast blomkålshoved
150 g kvark med urter eller krydderier
2 dl cremefraiche
½ tsk karry
1 salathoved
250 g fine ærter, friske eller dybfrosne
200 g rejer
Pynt: dild
Tilbehør: flute.
*
Fremgangsmåde:
Rens og skyl blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat
salt i 10 min.
Kog blomkålen i letsaltet vand, til den er knap mør, ca. 15
min.
Afkøl blomkålen.
Læg den godt afdryppede blomkål på et fad.
Rør kvark og cremefraiche sammen.
Smag til med karry.
Hæld lidt af salatsaucen over blomkålen og server resten
til.
Læg salatblade, kogte ærter og rejer omkring blomkålen.
Pynt med dild og rejer.