Logo

Blomkål, marokkansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne lækre ret med blomkål lavet på marokkansk maner. Retten laves blandt andet med gulerødder, spidskommen og hvidløg. God og let forret. Velbekomme.

 

2 Personer

1 lille blomkålshoved
2 gulerødder
1 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
1 spsk orangeblomster-vand
4 spsk olivenolie
spidskommenpulver
paprika
salt

Skil blomkålen i buketter.
Skræl gullerødderne og riv dem groft.
Hak hvidløget.
Bland en knivspids spidskommen, lidt paprika, hvidløg citronsaft og salt med orangeblomster-vandet.
Tilføj olien og rør godt.
Server grønsagerne med marinaden for sig.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her