Logo

Kalkungryde med karry og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkun i tern
250 g grønne bønner
2 løg, snittede
1 dåse ananas i tern eller 2 store madæbler i tern
2 spsk hvedemel
3 tsk karry
½ l. hønsefond (terning og vand)
olie til stegning
evt. fløde til jævning
salt
peber

Hvedemel og karry blandes og kødet vendes i blandingen.
Kødet brunes i meget varm olie (brug gerne wok).
De snittede løg kommes i og svitses til gennemsigtige.
Vædske tilsættes, varmen dæmpes og bønnerne kommes i.
Simrer ca 5 min til bønnerne er kogte (der skal være "bid" i dem).
Ananas eller æble tilsættes og varmes op - det er vigtig at de kun varmes op ellers mister de smag.
Smages til med salt og peber - kan evt. jævnes med lidt fløde eller Maizena.
Serves med ris, saltede peanuts, rosiner og eventuelt revet kokos (kokosmel).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her