Durumboller opskrift - Nem og hurtig opskrift på lækre
sprøde boller, perfekte til fødselsdagsbordet eller en almindelig hverdag.
Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 15 min. Fryse-egnede. (10-12 stk.)
#
100 g groft durummel
(alternativt rugmel eller grahamsmel)
200 g hvedemel
1 spsk bagepulver
1 tsk salt
50 g smør (koldt)
¼ l mælk
*
Tænd ovnen på 225 °C.
Bland de to slags
mel med bagepulver og salt og hak smørret i.
Saml hurtigt dejen
med mælk og rul den til en tyk pølse på et meldrysset bord.
Skær den i 10-12 stykker
og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem midt i ovnen
i ca. 15 min.
Server dem
friskbagte.
Tips: Krydr evt.
dejen med ¼ tsk friskkværnet sort peber eller chiliflager, ¼ tsk hvidløgspulver
og ¼ tsk sennepspulver eller friske krydderurter efter smag.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin