Logo

Hurtigbagte durumboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hurtigbagte durumboller


Durumboller opskrift - Nem og hurtig opskrift på lækre sprøde boller, perfekte til fødselsdagsbordet eller en almindelig hverdag.

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 15 min. Fryse-egnede. (10-12 stk.)

 

#

100 g groft durummel (alternativt rugmel eller grahamsmel)

200 g hvedemel

1 spsk bagepulver

1 tsk salt

50 g smør (koldt)

¼ l mælk

*

 

Tænd ovnen på 225 °C.

Bland de to slags mel med bagepulver og salt og hak smørret i.

Saml hurtigt dejen med mælk og rul den til en tyk pølse på et meldrysset bord.

Skær den i 10-12 stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir.

 

Bag dem midt i ovnen i ca. 15 min.

Server dem friskbagte.

 

Tips: Krydr evt. dejen med ¼ tsk friskkværnet sort peber eller chiliflager, ¼ tsk hvidløgspulver og ¼ tsk sennepspulver eller friske krydderurter efter smag.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her