Logo

Squashtærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g hvedemel
100 g smør
100 g kvark

Fyld:
300 g squash
200 g fete - revet
1 tsk oregano
3 æg
2 ½ dl fløde+piskefløde

Dejen samles og hviler koldt i mindst 1 time.
Rul derefter dejen ud og kom den i tærteformen.
Bunden prikkes med en gaffel og står køligt ½ time
Riv squash groft, drys med 1 spsk salt og lad den stå ½ time, så vandet trækkes ud
Efter ½ time skylles squashen for salt og væden vrides fra
Fetaen rives Squash, feta og oregano blandes og fordeles i tærtebunden
Æg, fløde og peber piskes sammen og hældes over fyldet.
Bages ved 200ºC i ca. 35 min.

Tærten serveres med tomatsalat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her