Dej:
125 g hvedemel
125 g havregryn
½ tsk salt
125 g smør
2-3 spsk vand
Fyld:
500 g squash
1 løg
250 g svampe
25 g smør
frisk rosmarin
2 dl fløde
2 æg
salt
peber
Dejen:
Smuldr hvedemel, havregryn, salt og smør sammen og saml hurtigt dejen med koldt vand.
Rul den ud og fordel den i en tærteform.
Sæt den i køleskab ½ time, prik den med en gaffel og forbag 10 min. ved 200ºC.
Fyldet:
Svits det hakkede løg i smør sammen med svampene der er skåret lidt ud.
Tilsæt squash i tern og lidt finthakket rosmarin.
Hæld fløden på, lad det koge op og stil det til afkøling.
Pisk æggene sammen og rør dem i den afkølede grønsagsblanding.
Smag til med salt og peber og fyld det i den forbagte tærtebund.
Bag tærten ved 180 ° i ca. 40 min.